Besplatna dostava za registrovane korisnike prilikom prve kupovine!

Pridružite se našoj zajednici i uživajte u ekskluzivnim pogodnostima i popustima.

Registruj se
miter-popup

Besplatna dostava za registrovane korisnike prilikom prve kupovine

Nemate proizvoda u korpi.

ŠTA JE INOFOLIC® Combi HP?

INOFOLIC® Combi HP, koji se može pronaći isključivo u apotekama i dostupan je u najprestižnijem farmaceutskom obliku – softgel kapsuli, predstavlja inovativno rešenje za insulinsku rezistenciju i sindrom policističnih jajnika. Idealan je za osobe koje imaju blago povišenu težinu (BMI≥25) i za gojazne osobe (BMI≥30). INOFOLIC® Combi HP je originalni preparat na bazi mio-inozitola i d-hiro-inozitola (u fiziološkom odnosu 40:1) i folne kiseline sa dodatkom prebiotika alfa-laktalbumina. Ono što ga čini jedinstvenim je njegov unikatan sastav koji je zaštićen patentnim pravom širom sveta. Efikasnost INOFOLIC®-a Combi HP u tretmanu insulinske rezistencije i sindroma policističnih jajnika je procenjena na 95%.

KOME JE NAMENJEN INOFOLIC®Combi HP?

žena staje na vagu

Osobama sa BMI≥25 i gojaznim osobama BMI≥30

(BMI skraćeno od Body Mass Index) koje gotovo uvek prati povišen nivo isulina. Povišen nivo insulina, međutim, može biti prisutan i kod osoba normalne uhranjenosti, a u oba slučaja se manifestuje kao:

 • Insulinska rezistencija čiji je glavni pokazatelj nalaz OGT testa / Oral Glucose Tolerance test
 • Neobjašnjivo gojenje i otežano mršavljenje
 • Hiperinsulinemija (povećano lučenje insulina)
žena duge kose

Ženama sa postavljenom dijagnozom sindroma policističnih jajnika

(u literaturi poznat kao PCOS, skraćeno od PolyCystic Ovary Syndrome), a koje imaju pridružen BMI≥25 ili BMI≥30, odnosno gojaznim ženama. PCOS se manifestuje kroz jedno ili više istovremeno prisutnih navedenih stanja:

 • Policistični izgled jajnika (dijagnostikuje se kod ginekologa ultrazvučnim pregledom)
 • Insulinska rezistencija (neadekvatan odgovor tkiva na insulin)
 • Hiperinsulinemija (prekomerno lučenje insulina)
 • Otežano mršavljenje i neobjašnjivo gojenje (naročito u predelu stomaka i bokova), uz česte napade gladi
 • Neredovne menstruacije ili njihov potpuni izostanak
 • Akne, povećana maljavost, prisustvo masne kože i kose, loš kvalitet kose, kože i noktiju (stručno hiperandrogenizam)
 • Depresiju i promene raspoloženja
devojka sa aknama

Tinejdžerima

koji nemaju problem sa telesnom težinom ali im nije kofmorna primena Inofolic-a u obliku praška, mladim osobama čiji je BMI≥25 i/ili imaju neki od dole navedenih problema:

 • Akne i masnu kožu i kosu
 • Loš kvalitet kože, kose i noktiju
 • Pojačanu maljavost
 • Neredovne menstruacije ili njihov potpuni izostanak
srećna žena drži test za trudnoću

Ženama koje planiraju trudnoću

sa pridruženim BMI≥25 ili BMI≥30, naročito ukoliko imaju:

 • Problem sa infertilitetom
 • Neostvarene trudnoće zbog lošeg kvaliteta jajnih ćelija
 • Neredovne ovulacije ili njihov potpuni izostanak
 • Oslabljen odgovor jajnika na terapiju stimulacije ovulacije
akušerstvo

Trudnicama

koje imaju povećan rizik od nastanka gestacijskog dijabetes melitusa (GDM). Žene koje pate od sindroma policističnih jajnika imaju značajnu predispoziciju da razviju dijabetes de novo tokom trudnoće, poznatiji kao gestacijski dijabetes melitus (GDM). GDM predstavlja ozbiljno stanje koje može nepovoljno da utiče na tok i ishod trudnoće, kao i na zdravstveno stanje ploda i majke. Primena INOFOLIC® Combi-a, tokom planiranja i nakon ostvarivanja trudnoće značajno umanjuje mogućnost razvoja gestacijskog dijabetesa.

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica koristi kolačice (cookies) U redu

  Kontaktirajte nasNaš farmaceut je tu u svakom momentu da odgovori na pitanja.

  ep patent granted

  ZAŠTO INOFOLIC® Combi HP?

  INOFOLIC® Combi HP je dostupan u inovativnom farmaceutskom obliku – softgel kapsuli. Softgel kapsula, zahvaljujući modernoj tehnologiji, obezbeđuje 3 puta jači efekat aktivnih komponenti nego kada se iste koriste u obliku praška ili tablete (550mg mio-inozitola u soft gel kapsuli je ekvivalentno 2g u tableti ili prašku). Dodatna prednost soft gel kapsule je mogućnost primene potpuno nezavisno od obroka ili kafe/čaja čime se postiže maskimalan komfor za pacijenta.

   

  Odnos 40:1 (mio-inozitol i d-hiro inozitol, redom) se pokazao kao najdelotvorniji kod osoba sa BMI≥25 i kod gojaznih osoba (BMI≥35). Kliničkim ispitivanjima je dokazano da doprinosi bržoj regulaciji signalnog puta insulina, kao i znakova i simptoma PCOS-a.

   

  Najnovija istraživanja potvrđuju da osobe sa insulinskom rezistencijom i sindromom policističnih jajnika imaju izmenjen sastav crevne mikroflore (kao što je prikazano na slici), koja je normalno sastavljena od određenog broja različitih mikroorganizama. Takvo stanje otežava resorpciju i smanjuje efikasnost određenih komponenata hrane i lekova, pa tako i inozitola.

   

  crevna mikroflora kod zdravih žena i žena sa PCOS

   

  Osnovnoj formulaciji INOFOLIC®-a Combi HP dodat je prebiotik, alfa-laktalbumin, koji oporavlja crevnu mikrofloru i olakšava transport  mio-inozitola i d-hiro inozitola kroz zid creva. Na taj način veća količina transport mio-inozitola i d-hiro inozitola dospeva do krvotoka i ostvaruje sigurniji efekat. INOFOLIC® COMBI HP sa alfa-laktalbuminom ima bolje performanse, iz čega proizilazi i njegov naziv INOFOLIC® Combi HP, skraćeno od High Performance.

  Proizvodi INOFOLIC® palete su poboljšali kvalitet života miliona ljudi širom sveta.

  S obzirom na to da je INOFOLIC® prvi i originalni preparat na bazi mio-inozitola, njegovi pozitivni efekti su, pored brojnih zadovoljnih korisnika, potvrđeni i velikim brojem kliničkih studija. Iako je primena INOFOLIC®-a za sada mnogo šire rasprostranjena u ženskoj populaciji, najnovije studije i iskustvo u praksi ukazuju na benefit upotrebe i kod muškaraca, za tretman insulinske rezistencije i infertiliteta.

  INOFOLIC® Combi HP je klinički ispitan u Italiji, Nemačkoj, Francuskoj i drugim zemljama Evropske unije.

  Pozitivni efekti primene INOFOLIC® Combi HP-a se mogu očekivati unutar prva 3 meseca od početka terapije, a za postizanje optimalnih efekata preporučuje se primena u trajanju od minimum 6 meseci.

  KAKO INOFOLIC® Combi HP DELUJE?

  INOFOLIC® Combi HP sadrži najčistiji oblik aktivnih komponenti, sa najbržim ispoljavanjem dejstva. Ne sadrži gluten, laktozu, GMO, a ni veštačke zaslađivače, arome i boje. Kao uvozni i originalni preparat, INOFOLIC® Combi HP podleže stalnim kontrolama i proverama kvaliteta supstanci i proizvodnog procesa.

  INOFOLIC® Combi HP sadrži jedinstvenu kombinaciju mio-inozitola i d-hiro inozitola u fiziološkom odnosu 40:1 sa prebiotikom, alfa-laktalbuminom, koji pojačava njihovo dejstvo.

  Mio-inozitol je najzastupljeniji inozitol u organizmu. Drugi po zastupljenosti je d-hiro-inozitol. Ova 2 inozitola su različito distribuirana između tkiva i imaju različite uloge u organizmu, pa je njihov adekvatan odnos ključan za pravilno delovanje brojnih hormona koje sekretuju žlezde sa unutrašnjim lučenjem (pankreas, hipofiza, jajnik, štitna žlezda…). Prebiotik alfa-laktalbumin dodatno povećava efikasnost inozitola.

  Mio-inozitol je neophodan za pravilno dejstvo:

  • Insulina (luči pankreas. Osnovna funkcija-preuzimanje glukoze iz krvi)
  • Folikulo-stimulirajućeg hormona (FSH) (luči hipofiza. Osnovna funkcija-pravilan rad jajnika)
  • Tireo-stimulirajućeg hormona (TSH) (luči hipofiza. Osnovna funkcija-pravilan rad štitne žlezde)
  mio inozitol jajnici

  Glavni efekti mio-inozitola, kao neophodne karike (stručno sekundarni glasnik) za ostvarivanje dejstva insulina i folikulostimulirajućeg hormona (FSH) su:

  • Regulacija hiperinsulinemije i insulinske rezistencije
  • Smanjenje hiperprodukcije androgenih hormona (testosteron)
  • Kontrola apetita i napada gladi
  • Regulacija menstrualnog ciklusa i uspostavljanje ovulacije
  • Prevencija nastanka gestacijskog dijabetesa
  • Poboljšanje odgovora na terapiju u prokotolima indukcije ovulacije (VTO, inseminacije)
  • Povećanje kvaliteta jajnih ćelija
  d chiro inozitol jetra

  D-hiro-inozitol je odgovoran za skladištenje glukoze u jetri i u kombinaciji sa mio-inozitolom pozitivno utiče na regulaciju insulinske rezistencije i hiperinsulinemije.

  Kliničkim studijama je dokazano da se jedino unosom inozitola u odnosu 40:1 postižu maksimalni efekti obe komponente.

  Alfa-laktalbumin je treća aktivna komponenta INOFOLIC®-a Combi HP. Alfa-laktalbumin je protein koji čini preko 40% proteina humanog mleka. Alfa-laktalbumin je:

  • Prebiotik (hrana za ,,dobre’’ bakterije u crevima)
  • Protiv-zapaljenski agens
  • Mukoprotektiv
  • Trofički agens (povećava kontaktnu površinu creva za apsorpciju hranljivih materija i mio-inozitola)
  • Nosač za vitamine i minerale

  Upravo alfa-laktalbumin obezbeđuje adekvatan efekat čak i kod onih osoba koje prethodno nisu odreagovale na na tretman mio-inozitolom (inozitol-rezistentne osobe). Takođe, kombinacija mio-inozitola i alfa-laktalbumina obezbeđuje efikasnu prevenciju gestacijskog dijabetes melitusa i drugih povezanih akušerskih komplikacija.

  hemijsko jedinjenje

  Folna kiselina se preporučuje svim ženama u reproduktivnom periodu, a naročito onima koje planiraju trudnoću zbog prevencije nastanka defekta neuralne tube (spine bifida).

  NAČIN UPOTREBE?

  Preporučeno je uzimati po 1 kapsulu, 2 puta dnevno, sa razmakom od 12h između doza. Celu kapsulu popiti sa punom čašom vode.

  Konzumacija hrane ili pića NE UTIČE na pravilnu resorpciju preparata.

  • BEZ aditiva
  • BEZ glutena
  • BEZ laktoze
  • BEZ GMO
  • Uvezeno iz Italije

  UPOZORENJE: Proizvod se ne koristi kao zamena za izbalansiranu ishranu i zdrav način života. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu. Čuvati van domašaja dece.

  Šta naši korisnici misle o Nama?

  quotes

  Vredi probati!

  Inofolic Combi mi je totalno smanjio želju za slatkišima. Uspela sam da smršam i ciklus se regulisao.

  Ana K.

  18.08.2023.

  quotes

  Preporučujem

  2 godine neuspelih pokušaja i nakon 2 meseca Inofolic Combija po preporuci ginekologa ostadoh trudna!

  Tatjana

  18.08.2023.

  GDE KUPITI?

  INOFOLIC® Combi HP možete pronaći isključivo u apotekama ili poručiti putem apoteka koje imaju online prodaju.

  Recept lekara nije potreban.

  BEZ NEŽELJENIH EFEKATA!
  NEMA INTERAKCIJA SA DRUGIM PROIZVODIMA!
  NEMA KONTRAINDIKACIJA
  BEZBEDAN U TRUDNOĆI
  PROIZVOĐAČ: loli pharma logo
  • Lo.Li. Pharma International Srl,
  • Via Sabatino Gianni 58,
  • 00156 Rim, Italija.

  Izračunajte vaš BMI (Body Mass Index)

  BMI

  Pronađite Vaše idealno rešenje/kombinaciju:


  Vaša kombinacija