Besplatna dostava za registrovane korisnike prilikom prve kupovine!

Pridružite se našoj zajednici i uživajte u ekskluzivnim pogodnostima i popustima.

Registruj se
miter-popup

Besplatna dostava za registrovane korisnike prilikom prve kupovine

Nemate proizvoda u korpi.

Dodaci ishrani (dijetetski suplementi) su namirnice koje dopunjuju normalnu ishranu i predstavljaju koncentrovane izvore vitamina, minerala ili drugih supstanci sa hranljivim ili fiziološkim efektom, pojedinačno ili u kombinaciji. U prometu su u doziranim oblicima dizajniranim da se uzimaju u odmerenim pojedinačnim količinama (kapsule, tablete, kesice praška, ampule tečnosti, bočice za doziranje u kolima i dr.).

INOFOLIC HP®

INOFOLIC HP®

Inofolic® HP je prvi i jedini originalni proizvod na bazi mio-inozitola i folne kiseline. Veoma je efikasan u tretmanu insulinske rezistencije i sindroma policističnih jajnika.
Saznaj više
INOFOLIC® Combi HP

INOFOLIC® Combi HP

INOFOLIC® Combi HP je originalni preparat na bazi mio-inozitola i d-chiro-inozitola (u fiziološkom odnosu 40:1) i folne kiseline. Idealan je za osobe koje imaju blago povišenu težinu i za gojazne
Saznaj više
INOFOLIC® Plus

INOFOLIC® Plus

Dostupan u najprestižnijem farmaceutskom obliku, softgel kapsuli, INOFOLIC® Plus predstavlja inovativnu formulaciju namenjenu svim ženama nakon 35-e godine života.
Saznaj više
DELPHYS®

DELPHYS®

DELPHYS® je patentom zaštićen proizvod i predstavlja novi pristup tretmanu mioma na materici. Broj žena sa miomima na materici je sve veći.
Saznaj više
ALERACT®

ALERACT®

ALERACT® je jedinstveni proizvod na bazi alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma i vitamina B6 koji pruža pravu podršku Vašoj trudnoći!
Saznaj više
ALERACT® HA

ALERACT® HA

ALERACT® HA je dodatak ishrani koji je namenjen tokom planiranja trudnoće i u prvom delu trudnoće, do 20. nedelje gestacije. Od aktivnih sastojaka sadrži: visokomolekularnu hijaluronsku kiselinu, alfa-lipoinsku kiselinu, magnezijum,
Saznaj više
ANDROSITOL® Plus

ANDROSITOL® Plus

ANDROSITOL® Plus je originalni proizvod na bazi pravilno odabranih sastojaka koji dokazano utiče na poboljšanje reproduktivne sposobnosti muškaraca i povećava šansu za ostvarivenjem potomstva.
Saznaj više
TIROXIL® 4.0

TIROXIL® 4.0

TIROXIL® 4.0 je jedini preparat na bazi mio-inozitola i selena koji pomaže obnavljanje fiziološke funkcije štitne žlezde kod dijagnoze subkliničkog hipotireoidizma i Hašimoto tireoiditisa.
Saznaj više
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica koristi kolačice (cookies) U redu

    Kontaktirajte nasNaš farmaceut je tu u svakom momentu da odgovori na pitanja.