INOFOLIC HP®

INOFOLIC HP®

Inofolic® HP je prvi i jedini originalni proizvod na bazi mio-inozitola i folne kiseline. Veoma je efikasan u tretmanu insulinske rezistencije i sindroma policističnih jajnika.
Saznaj više
INOFOLIC® Combi HP

INOFOLIC® Combi HP

INOFOLIC® Combi HP je originalni preparat na bazi mio-inozitola i d-chiro-inozitola (u fiziološkom odnosu 40:1) i folne kiseline. Idealan je za osobe koje imaju blago povišenu težinu i za gojazne
Saznaj više
INOFOLIC® Plus

INOFOLIC® Plus

Dostupan u najprestižnijem farmaceutskom obliku, softgel kapsuli, INOFOLIC® Plus predstavlja inovativnu formulaciju namenjenu svim ženama nakon 35-e godine života.
Saznaj više
DELPHYS®

DELPHYS®

DELPHYS® je patentom zaštićen proizvod i predstavlja novi pristup tretmanu mioma na materici. Broj žena sa miomima na materici je sve veći.
Saznaj više
ALERACT® HA

ALERACT® HA

ALERACT® HA je dodatak ishrani koji je namenjen tokom planiranja trudnoće i u prvom delu trudnoće, do 20. nedelje gestacije. Od aktivnih sastojaka sadrži: visokomolekularnu hijaluronsku kiselinu, alfa-lipoinsku kiselinu, magnezijum,
Saznaj više
ANDROSITOL® Plus

ANDROSITOL® Plus

ANDROSITOL® Plus je originalni proizvod na bazi pravilno odabranih sastojaka koji dokazano utiče na poboljšanje reproduktivne sposobnosti muškaraca i povećava šansu za ostvarivenjem potomstva.
Saznaj više

MERIONAL

Menotrofin 75 i.j.

FOSTIMON

Urofolitropin 75 i.j.

MERIOFERT

Menotrofin 75 i.j.
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica koristi kolačice (cookies) U redu

    Kontaktirajte nasNaš farmaceut je tu u svakom momentu da odgovori na pitanja.