INOFOLIC HP®

INOFOLIC HP®

Inofolic® HP je prvi i jedini originalni proizvod na bazi mio-inozitola i folne kiseline. Veoma je efikasan u tretmanu insulinske rezistencije i sindroma policističnih jajnika.
Saznaj više
INOFOLIC® Combi HP

INOFOLIC® Combi HP

INOFOLIC® Combi HP je originalni preparat na bazi mio-inozitola i d-chiro-inozitola (u fiziološkom odnosu 40:1) i folne kiseline. Idealan je za osobe koje imaju blago povišenu težinu i za gojazne
Saznaj više
INOFOLIC® Plus

INOFOLIC® Plus

Dostupan u najprestižnijem farmaceutskom obliku, softgel kapsuli, INOFOLIC® Plus predstavlja inovativnu formulaciju namenjenu svim ženama nakon 35-e godine života.
Saznaj više
DELPHYS®

DELPHYS®

DELPHYS® je patentom zaštićen proizvod i predstavlja novi pristup tretmanu mioma na materici. Broj žena sa miomima na materici je sve veći.
Saznaj više
ALERACT® HA

ALERACT® HA

ALERACT® HA je dodatak ishrani koji je namenjen tokom planiranja trudnoće i u prvom delu trudnoće, do 12. nedelje gestacije. Od aktivnih sastojaka sadrži: visokomolekularnu hijaluronsku kiselinu, alfa-lipoinsku kiselinu, magnezijum,
Saznaj više
ANDROSITOL® Plus

ANDROSITOL® Plus

ANDROSITOL® Plus je originalni proizvod na bazi pravilno odabranih sastojaka koji dokazano utiče na poboljšanje reproduktivne sposobnosti muškaraca i povećava šansu za ostvarivenjem potomstva.
Saznaj više

PROLUTEX

Progesteron 25mg

FOSTIMON

Urofolitropin 75 i.j.

MERIOFERT

Menotrofin 75 i.j.
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica koristi kolačice (cookies) U redu

    Kontaktirajte nasNaš farmaceut je tu u svakom momentu da odgovori na pitanja.