Besplatna dostava za registrovane korisnike prilikom prve kupovine!

Pridružite se našoj zajednici i uživajte u ekskluzivnim pogodnostima i popustima.

Registruj se
miter-popup

Besplatna dostava za registrovane korisnike prilikom prve kupovine

Nemate proizvoda u korpi.

Šta je DELPHYS®?

DELPHYS® je patentom zaštićen proizvod i predstavlja novi pristup tretmanu mioma na materici. Broj žena sa miomima na materici je sve veći i u nekim zemljama dostiže čak 80% od ukupnog broja žena u reproduktivnom periodu.

Zbog veoma uznemirujućih i izraženih simptoma miomi materice u velikoj meri smanjuju kvalitet života žena koje imaju postavljenu ovu dijagnozu.

KOME JE NAMENJEN DELPHYS®?

DELPHYS® je namenjen svim ženama koje imaju dijagnostikovan miom sa ili bez prisustva sledećih simptoma:

 • Obilno menstrualno krvarenje
 • Konstipacija (zatvor)
 • Malaksalost, umor, anemija (malokrvnost)
 • Učestalo mokrenje
 • Bol u predelu male karlice
 • Infertilitet
 • Bol i neprijatnost prilikom polnog odnosa
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica koristi kolačice (cookies) U redu

  Kontaktirajte nasNaš farmaceut je tu u svakom momentu da odgovori na pitanja.

  Zašto DELPHYS®?

  Miome danas ima i do 80% žena u reproduktivnoj fazi života. Miomi su u najvećem broju slučajeva praćeni izrazitim i teškim simptomima kao što su:

  Obilno menstrualno krvarenje: može dovesti do pojave anemije (malokrvnosti) i posledično do pojave malaksalosti, umora i osećaja nedostatka snage za obavljanje svakodnevnih aktivnosti.

  Infertilitet: najčešće se pojavljuje kao posledica toga što miom zbog svoje veličine i lokalizacije blokira jajovod i onemogućava kretanje jajne ćelije.

  Depresija i anksioznost: nastaju usled pojave neprijatnosti tokom polnog odnosa i obilnosti krvarenja koji u velikoj meri smanjuju kvalitet života.

  Terapijske opcije su veoma ograničene i lekari se vrlo često opredeljuju za praćenje stanja pre nego što dođe tretnutak za hirurško odstranjivanje mioma. Važno je napomenuti da tokom perioda od 6 meseci, bez tretmana miom u proseku poraste za 9%, što operaciju kasnije može učiniti komplikovanijom.

  KAKO DELUJE DELPHYS®?

  DELPHYS® deluje tako što zaustavlja rast mioma, ublažava simptome, uspostavlja hormonski balans i dovodi do smanjenja veličine mioma.

  Epigalokatehin-Galat

  Epigalokatehin-Galat
  je molekul iz grupe katehina koji ima najpotentniji biološki efekat. Njegovo dejstvo se ogleda u tome da izaziva programiranu ćelijsku smrt ćelija koje se prekomerno i nekontrolisano dele. Takođe, epigalokatehin galat smanjuje stvaranje novih krvnih sudova i time smanjuje dotok krvi do mioma čime se zaustavlja rast i smanjuje veličina mioma.

  vitamin D

  Vitamin D
  Poznato je da vitamin D dovodi do zaustavljanja deobe ćelija koje se nekontrolisano i prekomerno dele, pa na taj način doprinosi zaustavljanju rasta mioma.
  Pokazalo se da žene sa miomima imaju manje količine vitamina D u serumu u odnosu na žene koje nemaju postavljenu dijagnozu mioma na materici.

  vitamin b

  VITAMIN B6
  Doprinosi uspostavljanju hormonskog balansa (EFSA), učestvuje u sazrevanju crvenih krvnih zrnaca, pa samim tim ublažava simptome anemije.

  NAČIN UPOTREBE?

  Preporučeno je uzimati 2x po 1 tabletu dnevno. Tabletu progutati sa punom čašom vode.

  • Pre upotrebe detaljno proučiti uputstvo! O indikacijama, merama opreza i neželjenim reakcijama na medicinsko sredstvo posavetujte se sa lekarom ili farmaceutom.

  UPOZORENJA:
  Proizvod se ne koristi kao zamena za izbalansiranu ishranu i zdrav način života. Nemojte prekoračiti preporučenu dnevnu dozu.

  Šta naši korisnici misle o Nama?

  quotes

  prezadovoljna

  Pet meseci pijem Delphys. Danas sam bila na kontroli, miom se smanjio 2cm i 8mm, a cista je 3 puta manja. Presrećna sam. Pila sam mnoge preparate koji mi nisu ništa pomogli, sa vašim sam prezadovoljna.

  Vesna S.

  18.08.2023.

  quotes

  Hvala puno, preserćna sam.

  Idem sa kontrolnog pregleda, koristila sam Vaš preparat Delphys od novembra meseca. Miom sa 6 i nešto, skoro 7cm se smanjio na 3,9cm.

  Ivana M.

  18.08.2023.

  GDE KUPITI?

  DELPHYS® možete pronaći isključivo u apotekama ili poručiti putem apoteka koje imaju online prodaju.
  Recept lekara nije potreban.

  BEZ NEŽELJENIH EFEKATA!
  NEMA INTERAKCIJA SA DRUGIM PROIZVODIMA!
  NEMA KONTRAINDIKACIJA!
  PROIZVOĐAČ: loli pharma logo
  • Lo.Li. Pharma International Srl,
  • Via Sabatino Gianni 58,
  • 00156 Rim, Italija.