INOFOLIC HP®

INOFOLIC HP®

Inofolic® HP je prvi i jedini originalni proizvod na bazi mio-inozitola i folne kiseline. Veoma je efikasan u tretmanu insulinske rezistencije i sindroma policističnih jajnika.
Saznaj više
INOFOLIC® Combi HP

INOFOLIC® Combi HP

INOFOLIC® Combi HP je originalni preparat na bazi mio-inozitola i d-chiro-inozitola (u fiziološkom odnosu 40:1) i folne kiseline. Idealan je za osobe koje imaju blago povišenu težinu i za gojazne
Saznaj više
INOFOLIC® Plus

INOFOLIC® Plus

Dostupan u najprestižnijem farmaceutskom obliku, softgel kapsuli, INOFOLIC® Plus predstavlja inovativnu formulaciju namenjenu svim ženama nakon 35-e godine života.
Saznaj više
DELPHYS®

DELPHYS®

DELPHYS® je patentom zaštićen proizvod i predstavlja novi pristup tretmanu mioma na materici. Broj žena sa miomima na materici je sve veći.
Saznaj više
ALERACT®

ALERACT®

ALERACT® je jedinstveni proizvod na bazi alfa-lipoinske kiseline, magnezijuma i vitamina B6 koji pruža pravu podršku Vašoj trudnoći!
Saznaj više
BIGUANELLE®

BIGUANELLE®

BIGUANELLE® je vaginalni antiseptik sa 0,1% PHMB-om (poliheksametilen bigvanidin) i 0,2% mlečne kiseline, koji se primenjuje u jednoj dozi, pripremljen kao ergonomski set za vaginalnu aplikaciju.
Saznaj više
IALUNA®

IALUNA®

Zahvaljujući pažljivo odabranim lekovitim sastojcima IALUNA® vaginalete predstavljaju inovativni tretman za najčešće vaginalne probleme sa kojima se žena danas susreće.
Saznaj više
Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica koristi kolačice (cookies) U redu

    Kontaktirajte nasNaš farmaceut je tu u svakom momentu da odgovori na pitanja.