Besplatna dostava za registrovane korisnike prilikom prve kupovine!

Pridružite se našoj zajednici i uživajte u ekskluzivnim pogodnostima i popustima.

Registruj se
miter-popup

Besplatna dostava za registrovane korisnike prilikom prve kupovine

Nemate proizvoda u korpi.

Politika privatnosti i uslovi korišćenja

 Opšte odredbe

Uslovima korišćenja web sajta i elektronske prodavnice Miter International DOO Beograd uređuju se uslovi korišćenja, uslovi dostave i Plaćanja, uslovi podnošenja reklamacije, I sva ostala pitanja koja su od značaja za funkcionisanje I korišćenje web sajta I elektronske prodavnice privrednog društva Miter International DOO Beograd MB 07517505, PIB: 102676609, sa sedištem na adresi Resavska 16, Beograd.  Sajt kao I celokupan sadržaj koji se na njemu nalazi su u vlasništvu Miter International DOO Beograd. Svako korišćenje sadržaja sajta koje je suprotno uslovima korišćenja bez pismene saglasnosti vlasnika sadržaja je strogo zabranjeno. Korisnici su članovi i gosti. Članovi su fizička lica koja su prihvatila ove uslove korišćenja i registrovala se da bi obavljala kupovinu putem e-prodavnice. Gosti su lica koja jednokratno pristupaju sajtu radi informisnja, ali bez registracije. Miter Intenational DOO posluje u skladu sa propisima Repubilke Srbije, a naročito u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti, Zakonom o elektronskoj trgovini i Zakonu o zaštiti potrošača.

Izmene Uslova korišćenja

Zadržavamo pravo da ažuriramo Korisnički ugovor i Politiku privatnosti u bilo koje vreme. Sve ove promene stupaju na snagu nakon što budu objavljene na sajtu.

Linkovi ka sajtovima trećih lica

Određeni delovi Sajta mogu sadržati linkove ka sajtovima trećih lica. Svaki od tih sajtova ima svoje uslove korišćenja i politiku privatnosti, koji se mogu značajno razlikovati od ovih koji se primenjuju na naš sajt. Ne snosimo bilo kakvu odgovornost kako za dostupnost tih sajtova, tako ni za uslove korišćenja i politiku postupanja sa podacima o ličnosti koji se primenjuju na njihove posetioce i korisnike.

Ograničenje od odgovornosti

Miter International DOO ne garantuje za tačnost i pouzdanost podataka koje korisnici prilikom registracije unose, a sami korisnici su se obavezali, prihvatanjem ovih uslova korišćenja, da unesu prilikom registracije tačne podatke, tako Miter International DOO nije odgovoran za bilo koju štetu koja nastane kao posledica unosa netačnih podataka. Prodavac ne odgovara za kašnjenja u isporuci robe od trenutka predaje proizvoda kurirskoj službi. Miter International DOO web sajt i prodavnica mogu povremeno biti nedostupni, a zbog neophodnog održavanja sistema, o čemu će blagovremeno obaveštavati korisnike putem drušvenih mreža i drugih internet stranica.

Politika privatnosti

MITER international d.o.o. se zalaže za bezbedan boravak korisnika na svom sajtu, uz strogo poštovanje Vaše privatnosti. Kako bi kontinuirano vršio optimizaciju internet stranica i zadovoljio sve potrebe korisnika, MITER international d.o.o na svom web-sajtu može prikupljati Vaše lične podatke u skladu sa zakonima o zaštiti podataka i zaštiti privatnosti.

Uz Vašu saglasnost MITER international d.o.o može da prikuplja podatke kao što su: ime i prezime, e-mail adresa, kontakt telefon, adresa prebivališta, a koje svojevoljno upisujete u za to predviđena polja. Takođe, MITER international može da prikuplja pidatke sa Vašeg računara poput: IP adrese, tipa pretraživača, vremena pristupa i adrese web-stranica.

Vaši podaci se prikupljaju za potrebe održavanja i analizu performansi sajta.Takođe, prikupljene lične podatke koristimo za unapređenje naših proizvoda i promocije, kao I za analizu posećenosti sajta i potreba naših korisnika. Na kraju, sajt prikuplja Vaše podatke kako bismo ispunili zakonsku obavezu. Takođe, vršimo obradu Vaših Podataka o ličnosti kada se to zahteva u skladu sa zakonom ili po nalogu suda ili po osnovu druge obavezujuće odluke.

Zaštita privatnosti korisnika

U ime Miter International d.o.o obavezujemo se da ćemo čuvati privatnost svih naših kupaca. Prikupljamo samo neophodne, osnovne podatke o kupcima/ korisnicima i podatke neophodne za poslovanje i informisanje korisnika u skladu sa dobrim poslovnim običajima i u cilju pružanja kvalitetne usluge. Dajemo kupcima mogućnost izbora uključujući mogućnost odluke da li žele ili ne da se izbrišu sa mailing lista koje se koriste za marketinške kampanje. Svi podaci o korisnicima/kupcima se strogo čuvaju i dostupni su samo zaposlenima kojima su ti podaci nužni za obavljanje posla. Svi zaposleni Miter International d.o.o (i poslovni partneri) odgovorni su za poštovanje načela zaštite privatnosti

Zaštita poverljivih podataka o transakciji

Prilikom unošenja podataka o platnoj kartici, poverljive informacija se prenose putem javne mreže u zaštićenoj (kriptovanoj) formi upotrebom SSL protokola i PKI sistema, kao trenutno najsavremenije kriptografske tehnologije.

Sigurnost podataka prilikom kupovine, garantuje procesor platnih kartica, Banca Intesa ad Beograd, pa se tako kompletni proces naplate obavlja na stranicama banke. Niti jednog trenutka podaci o platnoj kartici nisu dostupni našem sistemu.

Cookies

Kompanija MITER international d.o.o na svom web sajtu koristi tri tipa kolačića:

  • Kolačiće funkcionalnosti
  • Kolačiće analitike
  • Kolačiće marketinga i oglašavanja

Kolačići funkcionalnosti nam pomažu da unapredimo Vaše korisničko iskustvo prilikom posete našem sajtu.

Kolačići analitike nam omogućavaju da unapredimo sveukupno korisničko iskustvo na MITER international sajtu prikupljanjem relevantnih analitičkih podataka. Takođe, kolačići analitike, nam pomažu da evidentiramo i zabeležimo poteškoće koje ste imali pri poseti sajtu i pokazuju nam performanse i efikasnost digitalnog oglašavanja. Više informacija o kolačićima analitike možete dobiti na: https://policies.google.com/technologies/types.

Kolačići marketinga i oglašavanja pomažu, kompaniji MITER international d.o.o da Vam prikažu relevantne oglase koji su u skladu sa Vašim interesovanjima i koji Vam mogu biti značajniji od drugih, nepersonalizovanih digitalnih oglasa. Ovaj tip kolačića nam omogućava prikazivanje personalizovanih reklama na sajtovima naših partnera, na društvenim mrežama, kao i na sajtovima za pretraživanje sadržaja interneta. Više informacija o kolačićima analitike možete dobiti na: https://policies.google.com/technologies/types. Dolaskom na naš web-sajt imate mogućost za prihvatanje kolačića. Drugim rečima, web-sajtovi ne mogu dobiti pristup informacijama koje im Vi niste odobrili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem uređaju. U svakom trenutku možete obrisati kolačiće ili ih blokirati u postavkama svog internet pretraživača, a neprihvatanjem ih jednostvano blokirate. U tom slučaju moći ćete i dalje da pristupite web sajt-u, međutim neke informacije Vam neće biti dostupne. Informacije o Vašim ličnim podacima su nam dragocene radi unapređenja poslovanja i budite sigurni da neće biti zloupotrebljene, prikupljane ili prosleđene trećoj strani bez Vaše saglasnosti.

Članovi, registracija

Da bi korisnik postao naš član, neophodno je da izvši registraciju na našu elektronsku prodavnicu. Registracija se vrši popunjavanjem formulara za registraciju. Da bismo Vam pružili određeni proizvod odnosno uslugu biće neophodno da nam dobrovoljno, prilikom registracije, date određene podatke, kao što su Vaše ime i prezime, datum rođenja, adresa na koju se vrši isporuka, mejl adresa, ili broj telefona. Članovi su u obavezi da čuvaju svoju pristupnu lozinku te da je ne otkrivaju trećim licima u suprotnom odgovorni su za svaku štetu koja nastane takvim korišćenjem njihovog naloga. Takođe nije dozvoljena registracija korisnika sa tuđim ličnim podacima.

Miter International DOO prikuplja od korisnika samo neophodne podatke koji su potrebni za pružanje informacija i poslovanje sa njima, sve u skaldu sa dobrim poslovnim običajima i u skladu sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti. Vaše podatke koristićemo samo i isključivo kako bismo obradili i ispunili vaše porudžbine, isporučili Vam robu, komunicirali sa Vama u vezi sa proizvodima koje ste kupili i pružili vam korisničku podršku u vezi s istim. Takođe, Vaše podatke možemo koristi i da bismo Vas obavestili o našim proizvodma i uslugama. Pristup Vašim podacima imaju samo ona lica kojima su neophodni za realizaciju Ugovora o prodaji. Prilikom obrade i korišćenja Vaših podataka obavezujemo se da nećemo odstupati od člana 12. Zakona o zaštiti podataka o ličnosti.

Saglasnost

Predlažemo da se periodično informišete sa našim uslovima korišćenja jer se može desiti da su se promenili od Vaše poslednje posete. Korišćenje ovog web sajta podrazumeva da ste pročitali Uslove korišćenja i da ste saglasni sa istim, te ukoliko se ne slažete da gore navedenim uslovima korišćenja ili ne prihvatate iste molimo Vas da napustite sajt.

Izjava o konverziji

Sva plaćanja biće izvršena u lokalnoj valuti Republike Srbije – dinar (RSD).Za informativni prikaz cena u drugim valutama koristi se srednji kurs Narodne Banke Srbije. Iznos za koji će biti zadužena Vaša platna kartica biće izražen u Vašoj lokalnoj valuti kroz konverziju u istu po kursu koji koriste kartičarske organizacije, a koji nama u trenutku transakcije ne može biti poznat. Kao rezultat ove konverzije postoji mogućnost neznatne razlike od originalne cene navedene na našem sajtu.

Izjava o PDV-u

PDV uračunat u cenu i nema skrivenih troškova.

 

Politika cena i isporuka robe

 

Plaćanja

Cene koje su istaknute na dan porudžbine su finalne i izržene su u domaćoj valuti-dinarima kako se i naplaćuju od članova/kupaca. Po zaključenju porudžbine na sajtu na mejl adresu koju ste uneli prilikom registracije stići će Vam potvrda o porudžbini što će se smatrati i časom zaključenja Ugovora o prodaji.

Isporuka

Isporuka se vrši putem kurirske službe Milšped One DOO Beograd na adresu korisnika koju je uneo prilikom kupovine. Poručeni proizvod biće vam isporučeni u roku od maksimalno 3 radna dana od datuma potvrde porudžbine od strane Miter International DOO. Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku ili će usled istih rok za isporuku biti produžen, o tome ćemo biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda.

Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Isporuka se smatra kompletiranom kada se pošiljka uruči primaocu na adresu navedenoj pri kupovini.

 

Politika reklamacija i povrat proizvoda

 

Povrat proizvoda

Ukoliko iz bilo kog razloga niste zadovoljni svojom pristiglom porudžbinom u roku od 14 dana imate priliku da je vratite, bez navođenja razloga i dodatnih troškova. Mogućnost povraćaja robe se završava petnaestog dana od primljene robe. Kupac je u obavezi da na vreme obavesti Miter International DOO o raskidu Ugovora na mejl: online@miter.rs. Povrat robe vrši se na adresu: Svetozara Markovića 48/1A, Beograd.

Kupac snosi samo troškove povrata robe, osim ako je trgovac pristao da snosi troškove.

Da biste vratili svoju porudžbinu potrebni su vam: račun/otpremnica/fiskalni račun (koji vam je stigao na e-mail), popunjena izjava o odustanku od ugovora koju možete preuzeti ovde kao i proizvod upakovan u originalnu ambalažu i adresiran na prodavca.

Pripremljenu dokumentaciju poslati na mejl adresu: online@miter.rs a proizvod upakovan u originalnu ambalažu poslati na adresu: Svetozara Markvića 48/1a, Beograd

U slučaju vraćanja robe i povraćaja sredstava kupcu koje je prethodno platio platnom karticom prodavac je u obavezi da povraćaj vrši isključivo preko Banke odnosno preko kartičnih asocijacija Visa i MasterCard i to storniranjem/delimičnim storniranjem orginalne transakcije, banka će na zahtev prodavca obaviti povraćaj sredstava na račun korisnika kartice.

Ukoliko je sa proizvodima sve u redu i poslali ste ih u izvornom stanju, originalnom pakovanju, sredstva će vam biti vraćena (originalnim metodom plaćanja) u što kraćem mogućem roku od dana prijema vraćenih proizvoda.

Reklamacija

Kupac ima pravo na povrat robe u sledećim slučajevima:

  • isporučena je roba koja ima oštećenje ili grešku
  • isporučena je roba koja nije naručena
  • isporučena je roba kojoj je istekao rok trajanja

U slučaju opravdanog prigovora, kupac ima pravo na raskid ugovora uz povrat uplaćenog iznosa ili zamenu za neoštečen i ispravan proizvod. Miter International DOO prihvata reklamaciju na oštećenu, neispravnu ili pogrešno isporučenu robu o svom trošku, ukoliko se utvrdi da do oštećenja i neispravnosti robe nije došlo delovanjem kupca.

Kontrola poručene robe

Odmah po isporuci pošiljke, kupac je dužan da pažljivo proveri da li je ambalaža oštećena i da li pošiljka odgovara narudžbenici iz mejla. Kupac mora odmah obavestiti kurira ako postoji bilo kakva šteta na pakovanju ili na proizvodu.U slučaju oštećene pošiljke kupac mora kontaktirati prodavca i dati pojedinosti na online@miter.rs