Politika privatnosti i uslovi korišćenja

MITER international d.o.o. se zalaže za bezbedan boravak korisnika na svom sajtu, uz strogo poštovanje Vaše privatnosti.

Kako bi kontinuirano vršio optimizaciju internet stranica i zadovoljio sve potrebe korisnika, MITER international d.o.o na svom web-sajtu može prikupljati Vaše lične podatke u skladu sa zakonima o zaštiti podataka i zaštiti privatnosti .

Koje podatke prikupljamo?

Uz Vašu saglasnost MITER international d.o.o može da prikuplja podatke kao što su: ime i prezime, e-mail adresa, kontakt telefon, adresa prebivališta, a koje svojevoljno upisujete u za to predviđena polja. Takođe, MITER international može da prikuplja pidatke sa Vašeg računara poput: IP adrese, tipa pretraživača, vremena pristupa i adrese web-stranica.

Koja je svrha prikupljanja podataka o ličnosti?

Vaši podaci se prikupljaju za potrebe održavanja i analizu performansi sajta.
Takođe, prikupljene lične podatke koristimo za unapređenje naših proizvoda i promocije, kao I za analizu posećenosti sajta i potreba naših korisnika.

Na kraju, sajt prikuplja Vaše podatke kako bismo ispunili zakonsku obavezu. Takođe, vršimo obradu Vaših Podataka o ličnosti kada se to zahteva u skladu sa zakonom ili po nalogu
suda ili po osnovu druge obavezujuće odluke.

Politika o kolačićima

Kako bi web sajt www.miter.rs radio pravilno i kako bismo bili u stanju da ga unapređujemo u skladu sa Vašim potrebama, upotrebljavamo određene tehnologije za prikupljanje podataka. Podatke prikupljamo putem tzv. kolačića („cookies“).
Kolačići su male tekstualne datoteke koje se čuvaju na Vašem računaru ili mobilnom uređaju i koriste se radi unapređenja funkcionalnosti web sajtova i stranica, za analizu korištenja internet-stranica i u reklamne svrhe.
Kolačići omogućavaju našem sajtu da Vas prepozna i zapamti važne informacije kako bi korišćenje sajta bilo prilagođeno Vama.

Koje „kolačiće“ koristimo?

Kompanija MITER international d.o.o na svom web sajtu koristi tri tipa kolačića:

  • Kolačiće funkcionalnosti
  • Kolačiće analitike
  • Kolačiće marketinga i oglašavanja

Kolačići funkcionalnosti

Kolačići funkcionalnosti nam pomažu da unapredimo Vaše korisničko iskustvo prilikom posete našem sajtu.

Kolačići analitike

Kolačići analitike nam omogućavaju da unapredimo sveukupno korisničko iskustvo na MITER international sajtu prikupljanjem relevantnih analitičkih podataka. Takođe, kolačići analitike, nam pomažu da evidentiramo i zabeležimo poteškoće koje ste imali pri poseti sajtu i pokazuju nam performanse i efikasnost digitalnog oglašavanja. Više informacija o kolačićima analitike možete dobiti na: https://policies.google.com/technologies/types

Kolačići marketinga i oglašavanja

Kolačići marketinga i oglašavanja pomažu, kompaniji MITER international d.o.o da Vam prikažu relevantne oglase koji su u skladu sa Vašim interesovanjima i koji Vam mogu biti značajniji od drugih, nepersonalizovanih digitalnih oglasa. Ovaj tip kolačića nam omogućava prikazivanje personalizovanih reklama na sajtovima naših partnera, na društvenim mrežama, kao i na sajtovima za pretraživanje sadržaja interneta. Više informacija o kolačićima analitike možete dobiti na: https://policies.google.com/technologies/types

Dolaskom na naš web-sajt imate mogućost za prihvatanje kolačića. Drugim rečima, web-sajtovi ne mogu dobiti pristup informacijama koje im Vi niste odobrili i ne mogu pristupiti drugim datotekama na Vašem uređaju.
U svakom trenutku možete obrisati kolačiće ili ih blokirati u postavkama svog internet pretraživača, a neprihvatanjem ih jednostvano blokirate. U tom slučaju moći ćete i dalje da pristupite web sajt-u, međutim neke informacije Vam neće biti dostupne.
Informacije o Vašim ličnim podacima su nam dragocene radi unapređenja poslovanja i budite sigurni da neće biti zloupotrebljene, prikupljane ili prosleđene trećoj strani bez Vaše saglasnosti.

Kako bismo Vam omogućili bolje korisničko iskustvo, ova stranica koristi kolačice (cookies) U redu

    Kontaktirajte nasNaš farmaceut je tu u svakom momentu da odgovori na pitanja.