Besplatna dostava za registrovane korisnike prilikom prve kupovine!

Pridružite se našoj zajednici i uživajte u ekskluzivnim pogodnostima i popustima.

Registruj se
miter-popup

Besplatna dostava za registrovane korisnike prilikom prve kupovine

Nemate proizvoda u korpi.

Politika cena i isporuka robe

Plaćanja

Cene koje su istaknute na dan porudžbine su finalne i izržene su u domaćoj valuti-dinarima kako se i naplaćuju od članova/kupaca. Po zaključenju porudžbine na sajtu na mejl adresu koju ste uneli prilikom registracije stići će Vam potvrda o porudžbini što će se smatrati i časom zaključenja Ugovora o prodaji.

Isporuka

Isporuka se vrši putem kurirske službe Milšped One DOO Beograd na adresu korisnika koju je uneo prilikom kupovine. Poručeni proizvod biće vam isporučeni u roku od maksimalno 3 radna dana od datuma potvrde porudžbine od strane Miter International DOO. Ukoliko dođe do vanrednih okolnosti, koje u potpunosti onemogućuju isporuku ili će usled istih rok za isporuku biti produžen, o tome ćemo biti obavešteni putem informacija za kontakt koje ste nam dali prilikom poručivanja proizvoda.

Procenjeno vreme dostave može biti i duže od naznačenog ukoliko naručeni proizvodi nisu trenutno dostupni ili ste potvrdu o online kupovini dobili u toku vikenda ili državnih praznika. Isporuka se smatra kompletiranom kada se pošiljka uruči primaocu na adresu navedenoj pri kupovini.